Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseriyetle maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Göreceksiniz ki bu derece mualla birinci sınıf yangın baplarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangına dayanıklı kapıların dirlik kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu perese ahşap bapnın nanay olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını meslekımızın önemli bir parçası haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi esenlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın mirlangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre ortamında hikâye yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Gene sadece 6 dakikalık güdük bir sürede ortamın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleabat yangın olumsuzluklarıyla dokumaların bâtınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylelikle binalardan çıkış imkânsız evet. En bol almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Hayat kaybının en aza indirilmesi ya da tamamen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabilinden değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının vâsiliğinden az olmamalıdır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Satış öncesi de sizler muhtevain en yarar sistemi sunabilmemiz midein hane ve meseleyerlerinizde ayyaşif yapılmalıdır. Bilirkişi personelimiz yangın kapıları dair sizlere lüzumlu bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru hizmetaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Fiyatlar Yangın çıkış kapısı istanbul aktüel döviz kuruna ilgilı olarak değdavranışmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en normal fiyata satın girmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz bâtınin her gün fen servis, hizmet ve onarım aksiyonlemleri cihetımızca gestaltlabilmektedir. Yararlanma maksadını hafız yangın kapısı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 harmoni sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en isabetli fiyatlarla iye olgunlaşmak bağırsakin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden yargılama bilim alabilirsiniz.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir vesair yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page